nieuws

Bavelaar wordt nieuwe directievoorzitter van Yarden

Branche

Yarden heeft Ron Bavelaar aangesteld als directievoorzitter. De benoeming van de Raad van Commissarissen van de uitvaartverzekeraar is per 1 maart van kracht. Bavelaar gaat zich richten op de strategieontwikkeling van Yarden.

Bavelaar werkte ruim twintig jaar in de reclamewereld tot hij in 2008 algemeen directeur werd van de Hypotheekshop Centrale Organisatie BV. Na zes jaar maakt hij nu de overstap naar de uitvaartorganisatie.

Bavelaar ziet zijn nieuwe functie als één met een maatschappelijke relevantie: “Toen ik voor deze functie werd benaderd en mij in deze branche verdiepte, zag ik dat Yarden een grote uitdaging biedt. Hiervoor wil ik mij graag inzetten. De combinatie uitvaartverzekeringen, -zorg en -faciliteiten is bijzonder, omdat dit de volledige keten omvat. We zetten ons in voor het betaalbaar maken en verzorgen van een betekenisvolle manier van afscheid nemen en we bieden nazorg.

Reageer op dit artikel