nieuws

ASR komt met Doorgaan.nl onder de vlag van De Amersfoortse

Branche

Vanochtend bij de presentatie van de jaarcijfers, maakt ceo Jos Baeten bekend dat de verzekeraar met een crowdfunding platform voor ondernemers komt: Doorgaan.nl.

Doorgaan.nl moet ondernemers helpen financiering te vinden bij hun plannen. Ondernemers laten zien wat hun ondernemingsplan is en anderen kunnen dat financieel steunen.

Afweten

Jos Baeten, ceo van ASR: “De banken laten het op het gebied van financiering afweten. Wij willen als ASR die rol voor een deel op ons nemen en komen in maart met dit crowdfunding platform”.

Het zal gebeuren onder de vlag van De Amersfoortse, dat veel MKB-ers als klant heeft. Veel wil Baeten er nog niet over kwijt, behalve dat ASR ook een belang zal nemen in de plannen die passen.

Duurzaam

Desgevraagd meldt Baeten dat het bij ASR past om vooral duurzame initiatieven te ondersteunen. “Wij willen terug naar de roots van verzekeren. We willen onze marktingeuro’s ook niet langer in reclame stoppen, maar in initiatieven met sterk maatschappelijke doelstellingen. Zo hebben we ook geholpen om 100.000 Ollies voor Diergaarde Blijdorp te verkopen. De volgende campagne is dit initiatief van De Amersfoortse, toch de verzekeraar voor ondernemers.”

 

Eerder in het nieuws
Winstgevend ASR klaar voor privatisering

Reageer op dit artikel