nieuws

Van Koesveld ambassadeur Advieskeuze.nl

Branche

De immer kritische adviseur Nico van Koesveld is ambassadeur geworden van adviesvergelijker Advieskeuze.nl. Door het aanwijzen van ambassadeurs wil het onafhankelijke platform de krachten van zoveel mogelijk adviseurs bundelen en een soort community vormen. Inmiddels zijn al 65 advieskantoren ambassadeur geworden.

Van Koesveld ambassadeur Advieskeuze.nl

Christian Bouter, directeur van Advieskeuze.nl, spreekt van een "historische mijlpaal". "We zijn bijzonder verheugd met de komst van Nico van Koesveld (…). In een financiële wereld die razendsnel verandert, is het van groot belang dat onafhankelijke advieskantoren met elkaar gaan samenwerken."
De Barneveldse branchecriticus Van Koesveld, ook wel bekend als Robin Twitterhood,  onderstreept de woorden van Bouter: "Onze keus om ambassadeur te worden bij Advieskeuze.nl was niet zo moeilijk. Advieskeuze.nl heeft zich als nieuwkomer op de markt razendsnel ontwikkeld tot de meest onafhankelijke waarderingspartij waar de consument eerlijk en gemakkelijk haar mening kan geven. Het is nu tijd om dit soort echte onafhankelijke initiatieven massaal te ondersteunen in deze moeiijke markt."
Eénmalige bijdrage
Advieskantoren betalen éénmalig een bedrag van € 495 (excl. BTW) om ambassadeur te worden van Advieskeuze.nl. Zij hebben daarmee voort altijd toegang tot de eigen "detaildata", waaronder klantbeoordelingen en toegang tot diensten via extranet zoals een dashboard, rapportages en e-mail alerts. Met deze vorm van "crowdfunding" wil Advieskeuze.nl de onafhankelijkheid borgen en het platform verder ontwikkelen.
Consumentenbond
Het initiatief wordt volledig ondersteund door de Consumentenbond, voor 20% aandeelhouder van de Advieskeuze.nl. In het eerste kwartaal van worden de webmodules van de vergelijkingssite geïntegreeerd op de site van de belangenorganisatie. De komende drie jaar zal de Consumentenbond toegroeien naar een meerderheidsbelang.
 

Reageer op dit artikel