nieuws

Mons weg bij IG&H

Branche

Mons weg bij IG&H

Matthijs Mons vertrekt na 16 jaar bij consultancy- en interimbureau IG&H. "Na een zorgvuldig keuzeproces heeft Matthijs besloten om per 1 januari 2014 te vertrekken", zegt het bureau.

Mons begon in 1997 als consultant bij IG&H en was sinds 2007 Partner Financial Services. De laatste jaren was hij verantwoordelijk voor het uitbouwen van de bancaire praktijk van het bedrijf. Volgens IG&H gaan beide partijen "in goede verstandshouding ieder hun eigen weg". "Matthijs heeft ervoor gekozen ons te verlaten om nieuw loopbaanperspectief te creëren en nieuwe doelen te stellen." Mons is tevens bestuurslid van de Stichting Keurmerk Financiële Dienstverlening (SKFD). Hij weet nog niet concreet wat hij volgend jaar gaat doen. "Ik ga me eerst actief oriënteren op iets nieuws. Ik heb wel ideeën over wat ik ga doen, maar er ligt geen afgerond businessplan. Maar ik heb wel scherp wat ik wil." Mons (42) speelde al een tijdje met het idee om iets anders te gaan doen. "Ik werk hier met veel plezier, maar heb me ook de vraag gesteld of ik op mijn 50e nog tevreden zou zijn. Werken bij IG&H was te veel comfortzone geworden."
 

Reageer op dit artikel