nieuws

Meeùs en politievakbond ACP zetten online platform voort

Branche

Meeùs en de politiebond ACP hebben een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend: het intermediairbedrijf biedt de 25.000 leden ook de komende jaren een online platform waar ze al hun financiële zaken kunnen regelen.

Meeùs en politievakbond ACP zetten online platform voort

Sinds 2008 werken Meeùs en ACP samen op het terrein van verzekeringen.  "Bij de start bestond het aanbod uit korting op een aantal schadeverzekeringen", zegt Coen Mom. "Inmiddels bieden we een online platform waar ACP-leden terecht kunnen voor verzekeringen, een spaarrekening en andere financiële diensten. Leden hebben onze dienstverlening de afgelopen jaren hoog
gewaardeerd. Binnen de strategie van Meeùs staat het ontwikkelen van dienstverlening
samen met partners centraal. Deze hernieuwde samenwerking sluit daar mooi op aan."
Volgens Meeùs kan het premievoordeel flink oplopen. ACP-bestuurder Wiep van der Pal:   "Meeùs biedt ACP-leden extra service en daarmee directe toegevoegde waarde. Dat is ook precies wat ACP haar leden, in deze roerige tijden, wil
bieden op het gebied van werk en inkomen."

Reageer op dit artikel