nieuws

Even Waterman bellen…

Branche

Eric Jansen van Waterman Financieel Advies in Apeldoorn wil de medewerkers van Centraal Beheer graag een hart onder de riem steken. Nu de concernleiding van Achmea deze week heeft aangekondigd 4.000 banen te zullen schrappen, denkt Waterman de nood in Apeldoorn een heel klein beetje te kunnen lenigen: ze hebben een vacature voor één medewerker Binnendienst m/v.

Even Waterman bellen…

"Ik heb dus een spandoek laten maken dat we vrijdagmiddag om 13.30 uur voor het gebouw van Centraal Beheer hebben neergezet", meldt Jansen de AM-redactie enthousiast. Hij hoopte dat er op dat tijdstip veel Centraal Beheer medewerkers uit hun raampje kijken, zijn boodschap opmerken en bij Waterman komen solliciteren. "De eerste reacties waren in ieder geval heel positief", aldus Jansen. "Diverse medewerkers van Achmea konden een glimlach niet onderdrukken. We wachten nu af welke reacties we gaan krijgen op de vacature op onze website."
Het is dan wel te hopen voor Waterman dat het spandoek van de gemeente Apeldoorn nog tot na het weekend mag blijven staan…

Reageer op dit artikel