nieuws

Robert-Jan van Loon weg bij Adfiz

Branche

Adjunct-directeur Robert-Jan van Loon vertrekt al weer bij Adfiz, branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs.

Robert-Jan van Loon weg bij Adfiz

Van Loon werkte er pas sinds augustus 2011 en kwam van de AFM. Hij gaat nu terug naar de Rabobank, waar hij al eerder werkte.  
Van Loon gaat per 1 december naar de afdeling Toezicht en Compliance van de Rabobank. Woordvoerder Joerie van Looij van Adfiz zegt: "Robert-Jan is altijd de man van de inhoud geweest en hij vond dat steeds lastiger te combineren met het aansturen van een organisatie."
Van Looij zegt dat gisteren de leden zijn geinformeerd en dat Adfiz nu op zoek gaat naar een nieuwe adjunct-directeur. Het is dus geen bezuiniging, meldt hij. Op de vraag waarop Van Loon zich de afgelopen jaren onderscheiden heeft, zegt de woordvoerder: "Dat zijn tal van dossiers. Er is niet iets uit te halen, het is hier vaak een teameffort."
 

Reageer op dit artikel