nieuws

Nedasco start portefeuilleondersteuning via Ensupport

Branche

Serviceprovider Nedasco start een nieuwe dienstverlening. Adviseurs kunnen vanaf 1 januari aan het nieuwe bedrijf Ensupport hun volledige portefeuille, met bijbehorende backoffice en midoffice werkzaamheden, uitbesteden.

Nedasco start portefeuilleondersteuning via Ensupport

Een adviseur kan zelf kiezen in hoeverre hij ondersteunt wil worden. Ensupport biedt hiervoor diverse mogelijkheden; van het beheren van de administratie tot commercieel proactief portefeuillebeheer, zoals klantcampagnes. Hierbij heeft de adviseur de keuze uit drie pakketten die geschikt zijn voor inregeling van "alle" verdienmodellen (provisie, nota, hybride). Naast het beheer kan Ensupport ook het klantcontact verzorgen. Nedasco benadrukt dat identiteit van het advieskantoor bij alle activiteiten van Ensupport gewaarborgd is.
Om de kwaliteit van deze dienst te garanderen wil Nedasco het Keurmerk Klantgericht Verzekeren bemachtigen. Naar verwachting moet Ensupport begin 2014 voldoen aan de voorwaarden die het Keurmerk aan het klantcontact stelt.

Reageer op dit artikel