nieuws

Lindenhaeghe neemt opleidingstak BBOC over

Branche

De financiële opleidingen die werden uitgevoerd door opleidings- en researchbureau BBOC, zijn overgenomen door opleidingsinstituut Lindenhaeghe uit Bilthoven. Hierbij gaat het om alle opleidingsactiviteiten op het gebied van (DSI) beleggingsopleidingen, FFP opleiding, FFP/PE en PE SEH. Eerder droeg BBOC haar Wft/PE activiteiten al over aan Bureau D & O.

Lindenhaeghe neemt opleidingstak BBOC over

Directeur en oprichter Walter Jans stopt met BBOC omdat hij zich meer wil gaan richten op nieuwe uitdagingen in het beleggingsvak. De onafhankelijke beleggingsresearch van BBOC wordt overgenomen door Alpha Research uit Delft. Sinds 2008 publiceerde BBOC ieder kwartaal overzichten van profielfondsen en modelportefeuilles in 5 risicoprofielen. Deze overzichten geven aanbieders van mixportefeuilles en adviseurs inzicht in risico’s en rendementen ten opzichte van concurrenten.

Reageer op dit artikel