nieuws

Hermans nog zeker drie jaar Adfiz-voorzitter

Branche

Loek Hermans is tijdens de algemene ledenvergadering van Adfiz herkozen als voorzitter van de intermediairvereniging. Hij vervult die rol sinds maart 2011 en zal zijn voorzitterschap verlengen met een tweede termijn van drie jaar.

Hermans nog zeker drie jaar Adfiz-voorzitter

Hermans (62) is tevens fractievoorzitter voor de VVD in de Eerste Kamer. Vicevoorzitter Wim Heeres is door de Adfiz-leden eveneens herkozen voor een periode van drie jaar.
Tijdens de ledenvergadering is verder aangekondigd dat de contributie volgend jaar niet wordt verhoogd vanwege een positief resultaat in 2013. Adfiz, dat kampt met een teruglopend ledenaantal (huidig aantal is 889 leden), wil meer energie steken in het binnenhalen van nieuwe leden. "Veel van onze leden willen daar een rol in spelen door collega’s actief te benaderen", zegt woordvoerder Joerie van Looij. "Wij gaan ze daarin ondersteunen met een aantal tools die we nu aan het ontwikkelen zijn."

Reageer op dit artikel