nieuws

Edixhoven weg bij Zwitserleven

Branche

SNS Reaal moet op zoek naar een nieuwe topman voor Zwitserleven. De huidige directeur, Maarten Edixhoven, vertrekt in het eerste kwartaal van volgend jaar, zo maakte het genationaliseerde financiële concern vandaag bekend.

Edixhoven weg bij Zwitserleven

Edixhoven wil zijn loopbaan ‘op een andere plek vormgeven’, zo liet SNS Reaal weten. Het bedrijf geeft daarbij aan het te betreuren dat de directeur Zwitserleven in ‘deze overgangsfase’ verlaat. Volgens bestuursvoorzitter Gerard van Olphen heeft Edixhoven een grote rol gespeeld in de nieuwe strategie van Zwitserleven en de strategische beslissingen die SNS Reaal de afgelopen jaren heeft moeten nemen.
SNS verwacht in het eerste kwartaal bekend te kunnen maken wie de nieuwe directeur van Zwitserleven wordt.
Edixhoven gaf onlangs nog een interview aan AM waarin hij aankondigde dat Zwitserleven vaker Nee gaat zeggen.
Eerder dit jaar vertrok ook Rolf van Woerkom bij Zwitserleven.

Reageer op dit artikel