nieuws

Centraal Beheer geeft klanten gratis flexplek

Branche

De Centraal Beheer Achmea Campus in Apeldoorn wordt opengesteld voor ondernemende klanten. De verzekeraar verwacht dat door dit initiatief het klantcontact intensiever wordt.

Centraal Beheer geeft klanten gratis flexplek

Ondernemers, zzp’ers en werknemers kunnen vanaf 11 november kosteloos gebruik maken van de kantoorfaciliteiten (inclusief Wifi, koffie en thee) van de verzekeraar. Ze werken dan in dezelfde ruimte waar ook de werknemers van Centraal Beheer werkzaam zijn. Roland Keim, directeur Zakelijk Centraal Beheer Achmea: "Zo verlagen we onze drempel. Ook kan het onderling leiden tot boeiende contacten met andere klanten die gebruik maken van deze faciliteit." De werkplekken zijn beschikbaar in het Ontmoetingsgebouw aan de Laan van Malkenschoten in Apeldoorn, vlakbij de A1.

Reageer op dit artikel