nieuws

Bureau D&O start vacaturebank

Branche

Bureau D&O biedt assurantiekantoren vanaf vandaag de mogelijkheid om gratis vacatures te plaatsen op deno.nl. “Wij hopen dat vraag en aanbod in onze sector elkaar sneller en beter vinden.”

Bureau D&O start vacaturebank

"Als bureau krijgen wij met grote regelmaat de vraag van professionals of wij wellicht nog een werkplek weten. Op welk niveau dan ook. Van directeur tot administratief medewerker. We helpen natuurlijk graag waar mogelijk. Echter, wij zijn geen bemiddelingsbureau. Daarentegen kunnen wij natuurlijk wel partijen bij elkaar brengen”, zo motiveert Bureau D&O de keuze voor de gratis vacaturebank die vandaag de lucht in ging. Vacatures blijven in principe een maand staan. Daarna is een maand verlenging mogelijk.

Reageer op dit artikel