nieuws

Aanbesteding centrale examenbank Wft van start

Branche

Het ministerie van Financiën zoekt een dienstverlener die toetsvragen gaat ontwikkelen en actualiseren voor de centrale examenbank Wft. Daartoe is deze week de ‘Nationale aanbesteding Ontwikkeling en onderhoud vragen Centrale Examenbank Wft’ gestart. Het vullen en beheren van de centrale examenbank moet op 1 februari 2014 ingaan.

Aanbesteding centrale examenbank Wft van start

Volgens het CDFD  gaat het om de ontwikkeling van circa 3.800 extra toetsvragen, de constructie van toetsvragen voor permanente educatie (PE) en het structurele onderhoud van de totale content. In de aanbesteding wordt om innovatie in vorm gevraagd bij de constructie van toetsvragen op het gebied van vaardigheden, competenties en professioneel gedrag. Voorts moeten actualiteiten in de toekomst binnen twee maanden worden vertaald in de toetsvragen.
Niet onomkeerbaar
Deze aanbesteding zal niet leiden tot onomkeerbare stappen, aldus het CDFD. “De minister van Financiën behoudt de ruimte om de aanbesteding geheel of gedeeltelijk, tijdelijk of definitief te stoppen. De aanleiding daartoe kan komen van wijzigingsvoorstellen van de Tweede Kamer of inbreng van de brancheorganisaties.”
Tot 11 november kunnen vragen en/of bezwaren worden ingediend bij de Haagse Inkoop Samenwerking (HIS), de dienst die de aanbesteding namens het ministerie uitvoert. De inschrijving  sluit op maandag 9 december 2013, 12.00 uur.
 

Reageer op dit artikel