nieuws

Verzekeraars scoren met nominaties Sponsor Ringen

Branche

Verzekeraars scoren met nominaties Sponsor Ringen

Er zijn dit jaar 18 sponsor cases genomineerd voor de Sponsor Ringen. Verzekeraars nemen er daarvan vier voor hun rekening.

In de categorie Maatschappij komen alle drie genomineerden uit de verzekeringswereld. Dat zijn: Achmea High Five Challenge, Aegon en Ajax Foundation en Ajax (Ajax StreetWise) en ASR en Diergaarde Blijdorp in samenwerking met Feyenoord (FeyBlij).
In de categorie Sport haalden ARAG en KNVB (KNVB Scheidsrechters) een nominatie.
De banken scoorden ook een aantal nominaties. De Rabobank met paardensport en ING haalde ook nog twee nominaties. De ene met het Rijksmuseum (Onze Helden zijn terug) en de andere met het RTL Beursspel (RTL Nederland).

Op 21 november is de uitreiking in DeFabrique in Utrecht.

Reageer op dit artikel