nieuws

Legal & General ziet brood in webcamadvies

Branche

Tijdens de actualiteitenbijeenkomsten die Legal & General deze week organiseert is een belangrijk deel ingeruimd voor een demonstratie webcamadvies.

Volgens de verzekeraar kan een advieskantoor deze techniek inmiddels tegen te verwaarlozen kosten inzetten. "Zowel voor de adviseur als voor de klant is het aantrekkelijk dat in bepaalde onderdelen van het adviestraject er een alternatief is voor een ‘duur’ persoonlijk gesprek en een ‘statische’ mail. Webcamadvies biedt de combinatie van persoonlijk contact, efficiency en interactie tussen adviseur en klant." De demonstratie wordt gegeven door Future of Finance. Dit bedrijf was vorig jaar met hun innovatie ‘Webcamadvies’ genomineerd voor de Generali-AM-Innovatieprijs.
www.uwonafhankelijkeadviseur.nl
Andere onderdelen van de nieuwe reeks L&G actualiteitenbijeenkomsten zijn de duiding van wet- en regelgeving en de interne (product-) ontwikkelingen bij de verzekeraar. Extra aandacht dit jaar ook voor de kracht van onafhankelijk advies. L&G is van oordeel dat adviseurs er verstandig aan doen om hun onafhankelijkheid krachtiger te profileren. Om dit oordeel kracht bij te zetten lanceerde de verzekeraar tijdens de eerste bijeenkomst een nieuwe website: uwonafhankelijkeadviseur.nl.

 

Reageer op dit artikel