nieuws

Eigenaar intermediairbedrijf neergeschoten door politie

Branche

De eigenaar van het Bossche bedrijf Pallas Financieel Advies is maandagochtend neergeschoten door de politie. Die had zich met een breekijzer toegang tot het kantoor verschaft na meldingen dat de man met een mes aan het dreigen was.

Eigenaar intermediairbedrijf neergeschoten door politie

Het bleef niet bij dreigen: nadat de deur was geforceerd, vluchtte de eigenaar naar boven. Bij de vechtpartij die daarop ontstond, stak hij een agent in de arm. Een collega-agent schoot de man vervolgens neer. De eigenaar, een 50-jarige man uit Den Bosch, is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is volgens de laatste politieberichten stabiel. De agent is lichtgewond en heeft het ziekenhuis inmiddels verlaten.
De Rijksrecherche onderzoekt het voorval. Volgens Omroep Brabant was de politie met drie auto’s uitgerukt en werd op herhaalde verzoeken om de deur open te doen niet geantwoord. De politie heeft een auto voor onderzoek meegenomen.

Reageer op dit artikel