nieuws

Zangeres Anouk in commercial Centraal Beheer

Branche

Anouk heeft de hoofdrol in de 54-ste ‘Even Apeldoorn bellen’ commercial van Centraal Beheer. De reclame is gekoppeld aan het Eurovisie Songfestival 2013.

Zangeres Anouk in commercial Centraal Beheer

In aanloop naar de lancering van de nieuwe commercial werden deze week op internet al verschillende filmpjes verspreid waarin Anouk te zien is op een wild feestje. Daarin werd nog niet de link met Centraal Beheer gelegd. Nu blijkt dat deze beelden in scene zijn gezet. In de commercial is het wilde feest inmiddels al even afgelopen en is de hotelkamer niet meer wat hij is geweest.
Anouk laat in een persbericht weten dat het "altijd één van mijn dromen is geweest om een keer in een ‘Even Apeldoorn bellen’ commercial te spelen." Het filmpje verschijnt vanaf zondag 5 mei op televisie.
 

Reageer op dit artikel