nieuws

Voogd & Voogd verkocht aan investeerder

Branche

Investeringsmaatschappij Bencis Buy Out Fund IV heeft een meerderheidsbelang gekocht in Voogd & Voogd. Bas de Voogd en Michael de Nijs blijven als directie verantwoordelijk voor het bedrijf. Zij blijven tevens in het bezit van een aandelenpakket in de onderneming.

Voogd & Voogd verkocht aan investeerder

De ruim 260 personeelsleden van Voogd & Voogd blijven ook na de verkoop werkzaam in de vestigingen in Middelharnis en Roosendaal. Nieuwe investeringen zijn nodig om ook in de komende jaren de dienstverlening verder uit te breiden en te optimaliseren, zegt Bas de Voogd, CEO van Voogd & Voogd. "Komende jaren wordt het steeds belangrijker goede tools voor onze aangesloten bemiddelaars te ontwikkelen en zo steeds meer van hun administratie over te nemen, zodat zij zich volledig kunnen richten op adviseren en bemiddelen. Een samenwerking met een onafhankelijke en financieel daadkrachtige partner kan hieraan een goede bijdrage leveren."

Reageer op dit artikel