nieuws

Verbrugge lijft Snoeren in

Branche

Verbrugge Assurantiën heeft Snoeren Financieel Adviesburo uit Dongen overgenomen. De vijf medewerkers van Snoeren zijn in dienst getreden bij Verbrugge, dat de portefeuille door de overname uitbreidt met 1.780 klanten.

Verbrugge lijft Snoeren in

Beide bedrijven spreken van een ‘intensieve samenwerking’ en wijzen op de strengere regelgeving rondom verzekeringen en financiële producten. "Om in de toekomst optimaal te kunnen adviseren in allerlei disciplines is een uitbreiding van kennis noodzakelijk. Verbrugge werkt daarom vanaf 1 oktober 2013 intensief samen met Snoeren. Samen kunnen zij een breed palet van diensten leveren zoals ZLM Verzekeringen, Klaverblad Verzekeringen en Duitse hypotheken."
Verbrugge is behalve in verzekeringen en hypotheken ook actief in de makelaardij, heeft vestigingen in Oosterhout en Raamsdonksveer en telt 30 medewerkers.

Reageer op dit artikel