nieuws

Sia Partners richt zich nu ook in Nederland op financiële dienstverleners

Branche

Het van origine Franse adviesbedrijf Sia Partners gaat zich in Nederland nu ook richten op de financiële dienstverlening. Stephan Linnenbank leidt de sectie.

Sia Partners richt zich nu ook in Nederland op financiële dienstverleners

Sia Partners is op 1 september  in Nederland, naast de al bestaande Energy & Utilities praktijk, gestart met haar adviesactiviteiten gericht op financiële dienstverleners. Sia Partners is een, van oorsprong Frans, internationaal consultancy bureau (450 werknemers) gefocust op het ondersteunen van klanten bij het ontwikkelen en implementeren van hun bedrijfs- en operationele strategie. Sia Partners is een zogenaamd ‘pure play’ consultancy organisatie, onafhankelijk van audit en IT organisaties.
Groei
Sinds de oprichting in 1999 in Parijs, is Sia Partners naar eigen zeggen sterk gegroeid met gemiddeld 30% per jaar. Inmiddels is het bedrijf werkzaam in Frankrijk, de  Verenigde Staten, Nederland, België, Italië, Marokko en het Midden Oosten.
Geleid
De Nederlandse financiële dienstverlening praktijk wordt geleid door Stephan Linnenbank. Hij was hiervoor werkzaam bij o.a. Logica Consulting, Atos (KPMG) Consulting en (Capgemini) Ernst & Young Consulting.
 

Reageer op dit artikel