nieuws

Ron Bavelaar en Welke komen tot vergelijk

Branche

Algemeen directeur Ron Bavelaar van De Hypotheekshop en eigenaar Welke Beheer zijn tot een vergelijk gekomen. De op non-actiefstelling van Bavelaar is opgeheven en hij is vertrokken.

Ron Bavelaar en Welke komen tot vergelijk

Welke meldt in een persbericht: ‘In navolging op ons eerdere bericht over de non-actiefstelling van Ron Bavelaar (54) bericht ik u dat partijen inmiddels hun meningsverschil hebben bijgelegd. Dit betekent dat de non-actiefstelling is beëindigd en dat partijen in gezamenlijk overleg hebben besloten dat Ron Bavelaar zich per direct terugtrekt als algemeen directeur/integratiemanager van De Hypotheekshop Centrale Organisatie.’
Goede handen
Ron Bavelaar is gevraagd om een reactie en hij kan alleen maar zeggen dat hij blij is dat de zaak geregeld is. "We zijn er goed uitgekomen. De op non-actiefstelling was een bizarre ervaring, maar ik kan De Hypotheekshop nu in goede handen van Welke achterlaten. De club is klaar voor de volgende fase."
Studeren
Over de precieze aard van het conflict kan hij niets meer zeggen. "Dat is zo afgesproken". Bavelaar werkte vijf jaar en acht maanden voor De Hypotheekshop.
Op de vraag wat hij dan nu gaat doen, zegt Bavelaar: "Studeren". Hij is bezig met een studie macro economie. Hij sluit een terugkeer naar de financiële dienstverlening niet uit, maar houdt momenteel alle opties open. Bavelaar zat eerder in de reclame.
Het eerste bericht over het conflict staat hier.

Reageer op dit artikel