nieuws

Lindeboom weg bij Meetingpoint

Branche

Manager business development en communicatie Jan Lindeboom treedt per 15 september uit dienst bij Meetingpoint, het bedrijf achter het branchebrede transactieplatform MP4all. Meetingpoint gaat zich meer richten op executiekracht en minder op innovatie en daarom is de functie van Lindeboom komen te vervallen, aldus het bedrijf.

Lindeboom weg bij Meetingpoint

Bij Meetingpoint ligt de focus tot medio volgend jaar op het completeren van het aanbod Schade Particulier en het toevoegen van aov-producten op het platform Mp4all.nl. "In de loop van 2014 zullen stappen worden gemaakt met mkb-producten. Naast deze toevoegingen zal Meetingpoint Vergelijken gaan uitbreiden en haar userinterface nog klantvriendelijker gaan maken", aldus het bedrijf. "Wij hebben een reorganisatie ingezet om onze kracht in de uitvoering te vergroten. Wij gaan ons richten op het opleveren van projecten en zullen minder bezig zijn met innovatie. In de nieuwe, plattere organisatie is geen plaats meer voor een functie die is gericht op business development."
Innoveren en opstarten
"Mijn hart ligt bij innoveren en opstarten en ik zie nog veel kansen in de verzekeringswereld. Daarop wil ik mij blijven toeleggen, dus het was verstandig om afscheid van elkaar te nemen", aldus Lindeboom. Hij is sinds de oprichting in 2001 bij Meetingpoint betrokken geweest.
 

Reageer op dit artikel