nieuws

De Heer van Zicht naar NN

Branche

Heleen de Heer is met ingang van deze maand benoemd tot directeur van het nieuwe bedrijfsonderdeel Intermediaire Zaken bij Nationale-Nederlanden. Zij was sinds eind 2009 al in ING-dienst als algemeen directeur van Zicht, de organisatie van advieskantoren die eigendom zijn van NN.

De Heer van Zicht naar NN

Ze volgt Joost Hillen op, die de functie van september vorig jaar tot mei op interimbasis vervulde. Het onderdeel Intermediaire Zaken is nieuw bij NN: "Dit nieuwe onderdeel ontwikkelt de samenwerking met het intermediair en met andere strategische partners. Gezien het belang en de grote wijzigingen in het intermediaire landschap heeft Nationale-Nederlanden een speciale afdeling gericht op het ondersteunen van onafhankelijk adviseurs."
De Heer begon bij Aegon als inspecteur Leven, vervulde daarna verschillende managementplekken en werd in 2005 lid van de groepsdirectie van Meeùs. Ze bouwt de komende maanden haar werkzaamheden als Zicht-directeur af totdat een opvolger is gevonden.

Reageer op dit artikel