nieuws

Welten op herhaling met ceo-stage

Branche

Welten organiseert voor de tweede keer een Challenge Weekend voor veertig studenten hbo/hbo+. De winnaar wordt de nieuwe ceo-stagiair(e) van Cees Welten.

Welten op herhaling met ceo-stage

In 2011 sleepte de 20-jarige student Real Estate & Facility Management, Ivo Hopmans de stageplaats in de wacht. Hij werkt nu bij Welten Opleiding & Organisatieontwikkeling. Ook een aantal andere deelnemers vond een baan bij Welten, zo meldt de opleider.
Het tweede Challenge Weekend vindt plaats in oktober. De studenten worden tijdens workshops en teamopdrachten beoordeeld op diverse competenties waaraan een ceo volgens Welten moet voldoen. Volgens het bedrijf uit Vessem is de stage "een unieke ervaring die bovendien niet zal misstaan op je CV. Gedurende de stageperiode loop je mee met onze ceo, Cees Welten. Je bent deelgenoot van alle vergaderingen, beslissingen en ontmoetingen met vooraanstaande beleidsmakers."
Inschrijving is mogelijk via www.halfjaarceo.nl.

Reageer op dit artikel