nieuws

Omnis neemt assurantietak JA-Groep over

Branche

Omnis Financieel Adviesgroep in Lelystad neemt per 1 oktober het assurantiebedrijf van plaatsgenoot JA-Groep over. Het arbo- en verzuimbedrijf wordt door JA zelfstandig voortgezet.

Omnis neemt assurantietak JA-Groep over

Vorig jaar oktober overleed JA-oprichter Elly Jonkman plotseling. Dochter Lianne nam daarna het roer over. "Ons hele team heeft zich volledig ingezet om de klanten de service en begeleiding te geven die zij gewend zijn. Dat is ons goed gelukt. Alleen de passie die mijn moeder voor het assurantie- en pensioenvak had, ontbreekt bij mij”, zo motiveert zij de beslissing om het verzekerings- en pensioenbedrijf van de hand te doen.
Verzuim
JA-Groep Arbo Verzuimmanagement wordt niet verkocht: Lianne Jonkman wil dat bedrijf gaan uitbouwen. Omnis en JA-Groep gaan samenwerken en elkaar aanvullen op het gebied van verzekering- en pensioenadvies en arbo- en verzuimmanagement. "Het assurantiebedrijf zal de naam van Omnis uitdragen en verhuizen naar het bedrijfspand van Omnis. Het arbo- en verzuimbedrijf blijft bestaan onder de huidige naam JA-Groep Arbo Verzuimmanagement en blijft gevestigd aan Het Ravelijn 1 in Lelystad."

Reageer op dit artikel