nieuws

Michiel Huisman wordt zelfstandig ondernemer

Branche

Michiel Huisman wordt zelfstandig ondernemer

Michiel Huisman, lid van de hoofdredactie en manager business development AM media, heeft besloten zijn carrière als zelfstandig ondernemer voort te zetten. Hij zal per 1 september a.s. uit dienst treden.

Vier jaar lang heeft Huisman als hoofdredacteur en later manager business development mede vorm en inhoud gegeven aan eerst het Verzekeringsblad en later de media van AM. Gemiddeld twee dagen in de week zal Michiel op freelance basis zijn taken als manager business development voor AM media voortzetten tot het einde van dit jaar. Bovendien blijft Michiel in de branche werkzaam. Eén van zijn eerste opdrachten als zelfstandig ondernemer, is het ontwikkelen van een opleidingsportfolio voor NCOI in het kader van de Wft.
Hoofd en hart
Michiel Huisman: “Het gaat daarbij niet alleen om vakkennis. Ondernemers- en adviesvaardigheden spelen daarin ook een grote rol. Hoofd en hart moeten samengaan voor een succesvolle bedrijfstak. Ik ga dat niet alleen doen, maar zoek de samenwerking op. Onder andere met Meerdancommunicatie, een marketing- en communicatiebureau in de wereld van pensioen, financiële dienstverlening en vastgoedmanagement te Amsterdam”.
 
Verliefd
“Ik zal het maar bekennen. Ik ben een beetje verliefd op de verzekerings- en pensioenwereld. Het doet mij persoonlijk pijn als de sector in diskrediet wordt gebracht. En helaas gebeurt dat nog wel eens. De eerlijkheid gebiedt: niet altijd buiten de schuld van de sector om. Zowel de pensioen- als de verzekeringssector zijn maatschappelijk van groot belang. Zonder afdoende dekking van risico’s en zonder zekerheid staat het leven stil en wordt elke innovatie en alle ondernemerschap in de kiem gesmoord”.

Reageer op dit artikel