nieuws

Goudse stelt intermediaire vragenbank open voor iedereen

Branche

De intermediaire vragenbank van de Goudse is nu voor iedereen gratis toegankelijk. Verzekeringsadviseurs vinden hier online antwoorden op tal van vragen die te maken hebben met hun bedrijfsvoering. Ook kunnen adviseurs zelf vragen indienen.

Goudse stelt intermediaire vragenbank open voor iedereen

Inhoudelijk wordt de intermediaire vragenbank van Goudse up to date gehouden door Bureau D & O. De vragenbank is al gevuld met uiteenlopende vragen op het gebied van vakbekwaamheid, fiscale aspecten rond directe beloning, de Wft, de zorgplicht en de borging van vakbekwaamheid van medewerkers die direct klantcontact hebben. De komende maanden worden nieuwe vragen toegevoegd, ook over andere thema’s. Adviseurs die een algemene vraag stell, dus niet over een specifiek dossier, krijgen antwoord per e-mail. De meest interessante vragen worden opgenomen in de vragenbank.

Reageer op dit artikel