nieuws

Jubileumboek Nationale Waarborg in teken van adviseur

Branche

Bart Karel Financiële Diensten uit Hoorn heeft de advertentieactie van Nationale Waarborg gewonnen.

Jubileumboek Nationale Waarborg in teken van adviseur

Het kantoor mag hun winnende advertentie op kosten van Nationale Waarborg laten plaatsen in een regionale krant naar keuze. De advertentieactie is een van de activiteiten waarmee Nationale Waarborg de toegevoegde waarde van de adviseur in de schijnwerpers wil zetten. In het verlengde daarvan brengt de verstrekker van bankgaranties in oktober het jubileumboek ‘In Gebreke?’ uit. Hierin zijn 19 verhalen opgenomen die de lezer duidelijk moeten maken “dat het kiezen van een goede adviseur essentieel is om te komen tot een gedegen financiële toekomst.”

Reageer op dit artikel