nieuws

D&O-vergelijkingssite voor serviceproviders

Branche

Adviseurs kunnen vanaf vandaag de dienstverlening van verschillende serviceproviders met elkaar vergelijken op de website www.sp.deno.nl. De gratis toegankelijke website is een initiatief van Bureau D&O.

D&O-vergelijkingssite voor serviceproviders

De website bevat feitelijke gegevens van een groot aantal serviceproviders. Deze informatie is onderverdeeld in een vijftal ‘hoofdstukken’. Al enige jaren geeft Bureau D&O jaarlijks een onderzoeksrapport uit waarin deelnemers van de serviceproviders op meer dan 20 onderdelen hun serviceprovider beoordelen. Na de zomermaanden zal een deel van deze waardering aan de site worden toegevoegd.
Middelpunt concurrentiestrijd
"Serviceproviders worden in de komende tijd het middelpunt van de concurrentiestrijd in het particuliere segment. Bij aanbieders is te zien dat tal van initiatieven worden genomen om toch meer en vaker een rechtstreekse band met de particuliere relatie op te bouwen", zegt Annette van de Wetering, directeur Bureau D&O. "Tegelijkertijd zien we dat een aantal serviceproviders in een geweldig tempo hun diensten richting het intermediair aan het verbeteren en verbreden zijn. Dit zal onvermijdelijk lijden tot scherpere concurrentie tussen enerzijds serviceproviders en anderzijds aanbieders die hun productie willen behalen door rechtstreekse aanstellingen met het intermediair, of via directe tekening met de consument."

Reageer op dit artikel