nieuws

De eerste ervaringen met de DVD-generator

Branche

Aan het gebruik van de DVD-generator die de AFM beschikbaar heeft gesteld, zitten nogal wat haken en ogen. Dat blijkt uit de eerste ervaringen die het intermediair heeft gedeeld op de LinkedIn-discussiegroep die AM hierover heeft geopend.

De eerste ervaringen met de DVD-generator

Uiteindelijk hebben mijn klanten vrijwel niets aan deze DVD. Absurd dat ik hem toch moet verstrekken, terwijl ik hem bij het verstrekken meteen mondeling op een aantal punten tegenspreek”, zo vindt Jeroen ten Berg.
“Eén grote ergernis, regelmatig gaat het syteem op tilt
“, stelt Jan de Gier en Aad Schipper noemt de generator “een misser van de hoogste orde”. “Door slechts enkele tarieven op basis van gemiddelden neer te zetten kan de klant amper een vergelijk maken.”
De Barneveldse adviseur Nico van Koesveld is evenmin tevreden. Hij stoort zich er onder meer aan dat de bemiddelingsstap “Heeft u gekozen? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat u de contracten krijgt” in het adviestraject wordt benoemd.
WIlt u ook uw ervaringen delen met collega’s? Word dan hier lid van de LinkedIn-groep.

Reageer op dit artikel