nieuws

Otto stapt op bij Delta Lloyd

Branche

Robert Otto, directeur van de commerciële divisie van Delta Lloyd, heeft zijn functie neergelegd. Op 1 juni verlaat hij het bedrijf waar hij sinds 2008 werkzaam was.

Otto stapt op bij Delta Lloyd

Otto heeft een baan buiten Delta Lloyd aanvaard en heeft vooruitlopend hierop zijn functie neergelegd, meldt de verzekeraar.  Wat hij precies gaat doen, is niet bekendgemaakt.  “Delta Lloyd  bedankt Robert Otto voor zijn bijdrage aan de totstandkoming van de commerciële divisie en verwacht op korte termijn duidelijkheid te kunnen geven over zijn opvolging. De divisie, waar Otto sinds oktober 2010 leiding aan gaf, is verantwoordelijk voor alle commerciële, marketing- en verkoopactiviteiten van Delta Lloyd in ons land. Otto was hiervoor ceo van Ohra en werkte daarvoor zestien jaar bij ING.

Reageer op dit artikel