nieuws

VPV Rotterdam in discussie over toekomstige distributieketen

Branche

VPV Rotterdam in discussie over toekomstige distributieketen

Op 20 november organiseert assurantieclub VPV Rotterdam voor leden en niet-leden een paneldiscussie over de toekomstige distributie van verzekeringen. Voorafgaand aan de discussie zal de jaarlijkse VPV Rotterdamprijs worden uitgereikt aan iemand die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de verzekeringsbranche.

VPV Rotterdam heeft een breed discussiepanel bijeen gebracht die samen een goed beeld kunnen geven van de huidige en komende wijzigingen in de distributieketen. Het zijn Michiel Denkers (AFM)  Louis van Drunen (Movir), Paul Grimbergen ( AllSecur), Michiel Huisman (AM), Rob van Os (Schouten Zekerheid) en Fred Willemze (Marsh). Dagvoorzitter is Wence Rupert, advocaat bij StadermannLuijten. De bijeenkomst wordt op 20 november gehouden in de Van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam. Ontvangst en buffet starten om 17.30 uur, het debat begint 18:30 uur. Ook niet-leden zijn welkom om kennis te maken met VPV Rotterdam. In dat geval aanmelden via het bestuur: Tom Egbers: tom.egbers@nn.nl

Reageer op dit artikel