nieuws

Voogd & Voogd vernieuwt webmodules

Branche

Serviceprovider en volmachtbedijf Voogd & Voogd heeft tien jaar na de introductie zijn Klik & Sluit Webmodules vernieuwd. De opgefriste modules voor personenauto- en bestelautoverzekeringen staan al live. De komende maanden worden ook de overige 24 webmodules aangepast.

Voogd & Voogd vernieuwt webmodules

Op dit moment staan er bij bemiddelaars ruim 17.500 Klik & Sluit-Webmodules live op hun sites. Niet alleen het uiterlijk van de modules is vernieuwd, ze  zijn ook gebruiksvriendelijker geworden. Zo kan er eenvoudig en snel een productvergelijking worden gemaakt waarbij met  sterren wordt aangegeven welke verzekering de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.
Volgens Bas de Voogd, algemeen directeur van het bedrijf uit Middelharnis, kunnen de nieuwe modules meer omzet opleveren. “Uit uitvoerige testen is gebleken dat de vernieuwde modules door deze aanpassingen meer gesloten verzekeringen opleveren”, aldus De Voogd. “Onze bemiddelaars hebben een slimme tool in handen, waarmee zij zich kunnen meten met de grote vergelijkingssites in de markt.”

Reageer op dit artikel