nieuws

VKG ondersteunt intermediair bij overgang naar ander beloningsmodel

Branche

Serviceprovider Van Kampen Groep (VKG) heeft een modulair ‘beloningspakket’ op de markt gebracht dat tussenpersonen helpt bij het overstappen naar een ander beloningsmodel. In samenwerking met Bureau D&O is een pakket samengesteld met ondersteunende materialen en een eendaagse cursus.

VKG ondersteunt intermediair bij overgang naar ander beloningsmodel

Het VKG-beloningspakket bestaat uit een Juridisch Startpakkettotaal dat is opgezet met hulp van D&O en twaalf ondersteunende juridische documenten bevat, varierend van een kostprijsbereking tot algemene voorwaarden. Met de ‘Honorarium incasso service’ kan het intermediair serviceabonnementen en andere vergoedingen door VKG laten incasseren bij de klant. De serviceprovider verzorgt ook de afdracht van de assurantiebelasting aan de belastingdienst. Een speciale module voor urendeclaratie moet de adviseur inzicht geven in het aantal uren dat hij in rekening kan brengen bij zijn klanten. Een workshop op 30 november moet ervoor zorgen dat het intermediair de directe beloning goed en overtuigend kan communiceren aan de klant.
 
 

Reageer op dit artikel