nieuws

Stichting ODIN start vacaturebank

Branche

Stichting ODIN start in samenwerking met Jobintenz.nl een online vacaturebank met uitsluitend vacatures van bedrijven in en voor de financiële dienstverlening. Onafhankelijke advieskantoren plaatsen hun vacature gratis, verzekeraars en ander toeleveranciers moeten hiervoor betalen.

Stichting ODIN start vacaturebank

ODIN-voorzitter René Graafsma: “De markt komt vanaf 2013 sterk in beweging. Wij verwachten belangrijke verschuivingen vanwege de nieuwe bedrijfsmodellen, die zijn gericht op een grotere mate van klantgerichtheid, automatisering en advisering. Dit vraagt om een andere invulling van functies, systemen en mensen.” De ODIN vacaturebank biedt aanbieders tegen betaling nog de mogelijkheid om de werving en selectie uit te besteden aan recruiters van Jobintenz.nl.

Reageer op dit artikel