nieuws

Driekleur doet overname in West-Brabant

Branche

Het Zeeuwse intermediairbedrijf Driekleur neemt de de assurantieactiviteiten van branchegenoot Huijgens uit Bergen op Zoom over. Driekleur geeft daarmee invulling aan een al langer gekoesterde wens om ook in West-Brabant actief te zijn.

Driekleur doet overname in West-Brabant

De overname wordt ingegeven door de professionalisering van de bemiddelingsactiviteiten op assurantiegebied en de steeds zwaarder wordende eisen vanuit de markt en de overheid op het gebied van  deskundigheid en bedrijfsvoering. Hiervoor is voldoende schaalgrootte nodig.  Driekleur verzekeringen -ruim 18.000 klanten- is met vestigingen in Goes, Zierikzee, Middelburg en Terneuzen in geheel Zeeland actief. Huijgens heeft alleen een vestiging in Bergen op Zoom en heeft 1.250 polishouders in portefeuille. Eigenaar Frank Huijgens blijft ook onder de nieuwe eigenaar het aanspreekpunt voor de West-Brabantse klanten. Hoewel beide bedrijven ook de particuliere markt bedienen, komt de focus van de combinatie te liggen op een zo breed mogelijke bediening van de zakelijke markt.

Reageer op dit artikel