nieuws

Delta Lloyd lanceert platform voor adviseurs

Branche

Delta Lloyd heeft onder de naam Adviseursplaza een online platform geïntroduceerd waar adviseurs terecht kunnen voor informatie over actuele ontwikkelingen in de financiële advieswereld. Het platform bevat onder andere wetgeving, interviews met kopstukken uit de branche, adviescasussen en informatie over overgangsregelingen.

Delta Lloyd lanceert platform voor adviseurs

Harry van der Zwan, directeur Marketing & Verkoop Delta Lloyd: ‘Wij willen adviseurs op actuele thema’s graag ondersteunen en ze op een moderne manier bij elkaar brengen. Het moet vooral een platform zijn waarop adviseurs ideeën uitwisselen en toetsen.” Het eerste onderwerp dat de website behandelt, is de overgang van provisie naar fee. Verschillende adviseurs geven antwoord op vragen als: Wat was voor jou de grootste uitdaging bij de overgang van provisie naar fee en hoe heb je die uitdaging aangepakt?

 

Reageer op dit artikel