nieuws

Nederland maakt kennis met de Cinjees

Branche

Tot voor kort was het faillissement van Cinjee Advies een kwestie die vooral de branche bezig hield. Dankzij het televisieprogramma Tros Opgelicht heeft heel Nederland een inkijkje gekregen in handel en wandel van de familie Cinjee. Een gang naar de rechter om de uitzending bij voorbaat te verbieden mocht niet baten.

Nederland maakt kennis met de Cinjees

 In de Uitzending gemist uitzending komen mensen aan het woord die zich gedupeerd voelen door de familie Cinjee. Bij een confrontatie met enkele investeerders duikt plotseling een cameraploeg van het televisieprogramma op. Tot woede van Marianne Cinjee-Dekker, die al enkele jaren voor het faillissement met haar broer Mees Cinjee Jr. de feitelijke leiding van het bedrijf had overgenomen.

Reageer op dit artikel