nieuws

Nedasco introduceert serviceabonnement

Branche

Serviceprovider Nedasco komt met een serviceabonnement voor klanten van het aangesloten intermediair. Nedasco faciliteert hiermee de overstap naar een nieuwe beloningsvorm.

Nedasco introduceert serviceabonnement

Steeds meer tussenpersonen overwegen volgens Nedasco de overstap naar een ander beloniningsmodel en  de serviceprovider wil hen hierbij helpen door een serviceabonnement te introduceren. “Uitgangspunt is een abonnement op maat, gericht op de wensen en behoeftes van het intermediair”, aldus directeur Tim Schoonbergen.  Het serviceabonnement van Nedasco is geschikt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt en ook voor eindklanten die niets bij Nedasco hebben ondergebracht. Tussenpersonen kunnen zelf de hoogte van het abonnementsbedrag aangeven. De administratie en facturatie zijn in handen van Nedasco. De serviceprovider verzorgt ook de aangifte en afdracht van de assurantiebelasting.

Reageer op dit artikel