artikel

Het Verzekerings-Archief (96, nr. 2): verzekeringsliteratuur

Branche Members only 216

De rubriek Verzekeringsliteratuur uit Het Verzekerings-Archief, tijdschrift voor verzekeringswetenschap, biedt een selectie van titels van in de wereld verschenen boeken, rapporten en tijdschriftartikelen op het gebied van actuariaat, verzekeringsstatistiek, verzekeringseconomie, marketing, risicobeheer, vermogensbeheer en accountancy, verzekeringsrecht, fiscaliteit en verzekeringsgeneeskunde. Hieronder een overzicht van nieuwe publicaties uit nummer 02 van jaargang 96.

Het Verzekerings-Archief (96, nr. 2): verzekeringsliteratuur

Buitenlandse Verzekeringstijdschriften Actuariaat en Verzekeringsstatistiek Practical aspects of modelling parameter uncertainty for risk capital calculation D. Blanco, A. Weng Zeitschrift für die gesamte Versicherungswissenschaft …