nieuws

AIG dreigt Londen te verlaten bij Brexit

Archief 2390

AIG dreigt Londen te verlaten bij Brexit

De Amerikaanse verzekeraar AIG dreigt Londen te verlaten als de Britten volgende week donderdag voor een vertrek uit de Europese Unie stemmen. Dit heeft CEO Peter Hancock gisteren laten weten tijdens een seminar in Londen. Volgens de opiniepeilingen hebben de voorstemmers voor een Brexit op dit moment een significante voorsprong op de EU-getrouwen.

“Als de Brexit er komt, verwacht ik dat we een hub nodig hebben die in de Europese Unie ligt, en er zijn enkele excellente mogelijkheden”, aldus Hancock, zonder aan te geven welke specifieke locaties hij op het oog heeft. Al eerder liet de Britse Bank HSBC weten personeel over te plaatsen naar Parijs als het zover komt. ING-topman Ralph Hamers heeft ook al aangekondigd te zullen gaan snijden in het aantal medewerkers dat de bank heeft in de City.

 

Reageer op dit artikel