nieuws

Visser pensioenbaas bij Vivat

Archief 2469

Visser pensioenbaas bij Vivat

Vivat heeft Hans Visser (52) per 1 juni benoemd als General Manager voor de productlijn Pensioen. Daarmee is Visser verantwoordelijk voor de pensioenen van Zwitserleven. Tot haar terugtreden eind oktober vorig jaar gaf  Seada van den Herik leiding aan het pensioenbedrijf. Georgette Fijneman nam  op interim-basis  haar functie waar.

Vivat, eigendom van de Chinese verzekeringsgroep  Anbang,  werkt aan het versimpelen van haar organisatie. Daarbij wordt het bedrijf via productlijnen ingericht, aangestuurd door general managers. Vivat onderscheidt de volgende productlijnen: Pensioen, Schade, Online, Vermogensbeheer, Individueel Leven Retail en Individueel Leven (‘Service Book’).

Visser was in zijn laatste functie commercieel directeur bij Vanbreda Risk & Benefits. Van 2004 tot 2014  werkte hij bij Nationale-Nederlanden, onder meer in  Thailand als Chief Agency Officer. Daarvoor werkte Visser bij Legal & General Levensverzekeringen in diverse functies, waaronder die van commercieel directeur.

Reageer op dit artikel