nieuws

‘Swim for Tim’ op koers richting 100.000 euro

Archief 3590

‘Swim for Tim’ op koers richting 100.000 euro

In bijna drie maanden tijd heeft inkoopcombinatie FlexFront al 36.000 euro opgehaald in de strijd tegen de ziekte ALS. De groothandel in hypotheken doet op 11 september met 36 medewerkers onder de noemer ‘Swim for Tim’ mee aan de de Amsterdam City Swim en hoopt voor die datum 100.000 euro sponsorgeld bijeen te halen ten bate van stichting ALS Nederland.

FlexFront besloot eind januari tot dit initiatief nadat bij medewerker Tim van den Berg de destructieve spierziekte ALS werd geconstateerd. Hierdoor heeft Van den Berg volgens de prognoses die bij de ziekte horen nog maar kort te leven. “Op het moment dat je zulk verschrikkelijk nieuws te horen krijgt, staat je wereld even helemaal stil”, zegt Antoinette Kalkman, directeur van FlexFront. “Nadat we het nieuws hadden laten bezinken, sloeg bij mij en mijn collega’s de onmacht om in daadkracht. Die 100.000 euro voor onderzoek gaat er komen”.

Reageer op dit artikel