nieuws

Bezoekers amweb: Delta Lloyd en Voogd&Voogd winnen bij deal

Archief 941

Bezoekers amweb: Delta Lloyd en Voogd&Voogd winnen bij deal

De bezoekers van amweb hebben weer gestemd en vinden dat vooral de verzekeraar (42% van de stemmen) en de service provider (41%) winnen bij de nieuwe joint venture die Delta Lloyd en Voogd en Voogd willen oprichten voor particulier schade.

De verzekeraar wint aan efficiency, denkt men. En de service provider wint aan volume. De adviseur blijft echter achter. Slechts 17% denkt dat de adviseur er betere dienstverlening mee krijgt.

De nieuwe peiling gaat over de AFM. Vanmiddag is het jaarverslag over 2015 gepresenteerd. Volgens de toezichthouder stagneerde het centraal zetten van het klantbelang in 2015, na jaren van verbetering, en is de dienstverlening aan hypotheekklanten met betalingsachterstanden nog onvoldoende.

Onze vraag: is die kritiek van de AFM terecht?

[poll44]

Reageer op dit artikel