nieuws

Hema maakt autopolis tijdelijk goedkoper

Archief

Hema wil het aantal klanten dat online een autoverzekering sluit opschroeven. Daartoe is de premie voor de autopolis tijdelijk met 15% verlaagd. Daarnaast is de website Verzekerdbijhema.nl vernieuwd.

Hema maakt autopolis tijdelijk goedkoper

De actieperiode voor de online autopolis (risicodrager Achmea) loopt tot en met 24 mei; de lagere premie geldt alleen voor de basisdekkingen (WA tot en met allrisk) en gedurende het eerste jaar. Volgens Hema hebben inmiddels 200.000 mensen online een schade- of zorgverzekering gesloten via de website. Op basis van de verlaagde tarieven lijkt Hema nog niet de allerscherpste autopremies te bieden: afgezet tegen de partijen die via Independer te vergelijken zijn, komt de Hema-autopolis iets duurder uit de bus dan de goedkoopste aanbieders.

Reageer op dit artikel