nieuws

Hema maakt autopolis tijdelijk goedkoper

Archief

Hema maakt autopolis tijdelijk goedkoper

Hema wil het aantal klanten dat online een autoverzekering sluit opschroeven. Daartoe is de premie voor de autopolis tijdelijk met 15% verlaagd. Daarnaast is de website Verzekerdbijhema.nl vernieuwd.

De actieperiode voor de online autopolis (risicodrager Achmea) loopt tot en met 24 mei; de lagere premie geldt alleen voor de basisdekkingen (WA tot en met allrisk) en gedurende het eerste jaar. Volgens Hema hebben inmiddels 200.000 mensen online een schade- of zorgverzekering gesloten via de website. Op basis van de verlaagde tarieven lijkt Hema nog niet de allerscherpste autopremies te bieden: afgezet tegen de partijen die via Independer te vergelijken zijn, komt de Hema-autopolis iets duurder uit de bus dan de goedkoopste aanbieders.

Reageer op dit artikel