nieuws

Schaft uiterlijk volgend jaar weg bij VNAB

Archief

Michel Schaft vertrekt uiterlijk over een jaar als directeur van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB). Het bestuur van de vereniging zoekt al naar een opvolger.

Schaft uiterlijk volgend jaar weg bij VNAB

De VNAB had Schaft gevraagd of hij na het aflopen van zijn aanstelling, in februari 2016, aan wilde blijven als directeur: “Gezien het belang van een aantal voorgenomen projecten die een langjarig commitment vereisen (zoals e-ABS Next en het beoogde Kennis- en ontmoetingscentrum), heeft het bestuur Schaft verzocht om reeds nu een uitspraak te doen over een verlenging van zijn huidige commitment.” Die uitspraak heeft hij gedaan: die verlenging zit er niet in, omdat hij volgens de VNAB “het voornemen heeft om terug te keren tot het ondernemerschap”. Het bestuur is direct op zoek gegaan naar een opvolger. “Met Michel Schaft is afgesproken dat, in onderling overleg en nadat zijn opvolg(st)er is ingewerkt, zijn dienstverband met de vereniging zal worden beëindigd.”
Schaft is sinds 2 jaar directeur van de VNAB. Daarvoor was hij vanaf 2009 lid van het bestuur. Tussen 2005 en 2012 was hij algemeen directeur bij Meijers Assurantiën.

Reageer op dit artikel