nieuws

Bovemij stapt in autodeelpolis

Archief

Bovemij is risicodrager geworden van een verzekering die schade dekt aan auto’s die worden verhuurd terwijl de eigenaar met het vliegtuig op vakantie is.

Bovemij stapt in autodeelpolis

Sinds twee jaar biedt het bedrijf ParkFlyRent reizigers een gratis parkeerplek bij Schiphol. Gedurende de reis wordt de auto verhuurd; de inkomsten worden gedeeld met de eigenaar. ParkFlyRent sluit voor de te verhuren auto’s op eigen kosten een aparte allriskverzekering. De polis is ontwikkeld in samenwerking met InsEur. Dat bedrijf is onder meer betrokken bij Polisvoormij.nl, die een pay-as-you-drive-polis biedt. Verder is spullenleensite Peerby een klant: die biedt uitleners in samenwerking met Centraal Beheer een garantie die dekking biedt als de uitgeleende spullen beschadigd raken. De lener betaalt daarvoor. InsEur is ook betrokken bij Floow2, een site waarop bedrijven materiaal en diensten aan elkaar kunnen uitlenen of verhuren.

Reageer op dit artikel