nieuws

Cunningham Lindsey Nederland segmenteert dienstverlening

Archief

Cunningham Lindsey Nederland heeft de indeling van de expertise-organisatie gewijzigd. Vanaf 1 januari 2015 is de expertise-organisatie verdeeld in twee segmenten: de labels Expertise en Major & Complex Loss. “Om beter aan de specifieke klantbehoeften te voldoen”, laat het bedrijf weten.

Cunningham Lindsey Nederland segmenteert dienstverlening

De segmentatie is het gevolg van een internationale herschikking. Het Major & Complex Loss (MCL) Global team bestaat nu uit internationale experts uit MCL teams van alle landen waar Cunningham Lindsey gevestigd is. Zij houden zich voornamelijk bezig met grensoverschrijdende, omvangrijke en complexe schades. Alle landen zijn verdeeld over regio’s en hebben een vast aanspreekpunt. Eindverantwoordelijk is Rupert Travis van Cunningham Lindsey International.

Benoemd als eindverantwoordelijken voor het continent Europa zijn Christophe Fournial van Cunningham Lindsey France (Zuid-Europa) en Peter van Rensen van Cunningham Lindsey Nederland (Noord- en Oost-Europa).

Het MCL-team in Nederland bestaat uit 25 experts. Zij moeten binnen het MCL-label alle schades behandelen op het gebied van beroepsaansprakelijkheid, milieu, productaansprakelijkheid & recall en special risks, evenals grensoverschrijdende schades en bedrijfsschades. Verder vallen in dit label alle schades vanaf EUR 250.000,00. Naast de eindverantwoordelijkheid voor MCL Noord- en Oost-Europa zal Peter van Rensen ook verantwoordelijk zijn voor MCL Nederland.

Expertise
Schades waar snelheid en “een eenduidige, heldere, procesmatige werkwijze” doorslaggevend zijn, vallen onder het label Expertise. De meer dan 60 experts onderzoeken en stellen schade vast in (korte) rapportages. Deze specialisten werken in de gebieden Aansprakelijkheid, Construction All Risks, Personen en Property. De diensten met betrekking tot Tele-expertise vallen hier ook onder. Het label Expertise zal onder leiding staan van algemeen directeur Jeroen Fröhlich.

Reageer op dit artikel