nieuws

Aon Nederland boekt in 2013 hogere omzet

Archief

Aon Nederland zag in 2013 de omzet toenemen tot 246 miljoen euro. Dat is een stijging van 4,7% ten opzichte van 2012, toen de omzet 235 miljoen euro bedroeg.

Aon Nederland boekt in 2013 hogere omzet

De organisatie groeide 1% organisch, stelt Lex Geerdes, Country Manager Nederland en CEO van Aon Risk Solutions Benelux en Centraal- en Oost-Europa. Daarnaast nam de omzet toe doordat Aon Risk Solutions medio 2012 ABN AMRO insurance brokerage overnam. In 2013 realiseerde Aon plc wereldwijd een omzet van 11,8 miljard dollar met een organische groei van 3%.

Klantretentie
“De basis voor de groei van Aon Risk Solutions in 2013 is wederom te danken aan de hoge graad van klantretentie. Daarnaast hebben alle onderdelen bijgedragen, met in het bijzonder de afdelingen Health & Benefits, Globals en Aon Corporate Solutions als sterke groeier,” vult Marc van Nuland, CEO Aon Risk Solutions aan.

Een klant
De omzet van Aon Benfield kende in 2013 een omzetgroei van 20%. Het bedrijfsonderdeel verloor vorig jaar niet een klant, aldus Aon.

Reageer op dit artikel